Priser

Eftersom en osteopatisk behandling ger bäst effekt om behandlingen upprepas minst två gånger inom 2-3 veckor, så har jag valt att anpassa min prissättning efter detta.
OBS! Framkörningsavgift tillkommer om du bor längre bort än 3 mils radie från Hjärup. 40kr per påbörjad mil. Är ni två eller flera på samma stall som bokar samtidigt så delar ni naturligtvis på framkörningsavgiften.

Osteopati- och Akupunkturbehandling

En behandling: 800kr. Om du bokar en andra behandling inom två veckor får du den andra behandlingen till rabatterat pris: 600kr

Ridlektioner

Träning med fokus på dina problemområden: 350kr / 45 min
Klippkort för träning: Köp fyra lektioner (1400kr), få den femte gratis.

Paket

Två behandlingar av din häst, samt en lektion med fokus på sits och form: 1600kr (ord. pris 1750kr).

Helhetspaket med två behandlingar, två ridlektioner, kontroll av foderstat och tillskott, råd och rekommendationer med avseende på fortsatt träning: 3000kr

Ser ditt behov annorlunda ut? Kontakta mig så sätter vi tillsammans ihop ett passande paket.

För Ridskolor och andra verksamheter

Ridskolehästar är hjältar och deras välbefinnande ligger mig varmt om hjärtat. De förtjänar verkligen all hjälp de kan få för att hålla sig fräscha i ett tungt jobb. Samtidigt vet jag att många ridskolor kämpar med en knapp budget. Kontakta mig så hittar vi en lösning.

Rådgivning Foder och Örtmedicin

Kontakta mig för mer information. Jag är inte knuten till en specifik foderleverantör, utan är fri att rekommendera det jag tror är bäst för din häst.