Lite mer om mig

Vem är jag?

Jag har gått en lång och krokig väg för att äntligen komma hem. Intresset för kroppen och hur den fungerar kom tidigt, men inte lika tidigt som intresset för hästar.

Så långt tillbaka som jag kan minnas har jag älskat hästar. Jag plöjde alla hästböcker som fanns på biblioteket i skolåren, jag har ridit många år på ridskola, gått på Bollerups hästgymnasium, arbetat på stuteri och hoppstall, varit kollo- och ridlägerledare, och sedan 10 år tillbaka ridinstruktör på en stor ridskola, där jag undervisat både barn och vuxna.

Men ända tills för tre år sedan var hästarna ändå bara en hobby. Jag har en magisterexamen i Biomedicin, och är leg Biomedicinsk analytiker men trivdes aldrig riktigt med att arbeta på labb eller sjukhus. Till slut bestämde jag mig för att utbilda mig till holistisk hästterapeut samtidigt som jag arbetade som ridinstruktör, och nu känner jag att jag kommit hem. Jag älskar mitt arbete och det bästa jag vet är att få hjälpa hästar och ryttare att hitta balans och harmoni tillsammans.